La moment nu sunt sondaje deschise!

» Arhiva Sondaje Online
Anunţuri
Cu privire la desfăşurarea concursului privind ocuparea funcţiei publice temporar vacante de specialist (pe problemele atragerii investiţiilor)
Data publicării: Joi, 11 ianuarie 2018

   În conformitate cu Regulamentul cu privire la ocuparea funcţiei publice vacante prin concurs aprobat prin Hotărîrea Guvernului Nr.201 din 11.03.2003, primăria oraşului Călăraşi anunţă concurs pentru funcţia publică vacantă:

 

specialist ( pe problemele atragerii investiţiilor)

  1. Scopul general al funcţiei:

Elaborarea proiectelor , atragerea de investiţii în dezvoltarea locală

 

  1. Sarcinile de bază:

-          Coordonează şi monitorizează activitatea ce ţine de atragerea invetiţiilor

-          Elaborarea strategiilor şi programelor privind dezvoltarea social-economică a oraşului pe termen mediu şi lung.

-          Coordonarea, monitorizarea şi evaluarea implimentării programelor de dezvoltare social-economică

-          Colaborează şi furnizează consultantului informaţiile solicitate privind proiectele implimentate.

 

3.Experienţă profesională cel puţin 1 an  în domeniul pe specialitate

 

  1. Condiţii de participare la concurs:

-          deţinerea cetăţeniei Republicii Moldova

-          dispunerea de capacitatea deplină de exerciţiu

-          neatingerea vîrstei necesare obţinerii dreptului la pensie pentru limită de vîrstă

-          lipsa antecedentelor nestinse

-          nu este privată de a ocupa funcţii publice

-          cunoaşterea limbii de stat

 

5.Cerinţe specifice

Studii:  Superioare  

 

  1. Cunoştinţe:

-          cunoaşterea legislaţiei în domeniu

-          cunoştinţe de operare la calculator: word, excel, power point,

  1. Lista documentelor necesare pentru participare la concurs:

-          formularul de participare

-          copia buletinului de identitate

-          copiile diplomelor de studii şi ale certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecţionare profesională şi /sau de specializare

-          copia carnetului de muncă

-          documentele de evidenţă militară- pentru recruţi şi rezervişti

-          certificatul medical, după caz

-          cazierul judiciar (poate fi înlocuit cu declaraţia pe proprie răspundere)

 

8.Termenul de depunere a documentelor de participare la concurs 29.01.2018.

 

9.Locul depunerii documentelor:

Primăria oraşului Călăraşi, str.M.Eminescu, 19 bir.40

Tel.de contact.(0244)  2.27.61, 2.64.59

e-mail: info@calarasi-primaria.md ;   melnic.ekaterina@gmail.com

 

10. Persoane responsabile de oferirea informaţiilor suplimentare şi primirea documentelor: Ecaterina Melnic – secretarul consiliului

Victor Ambroci- viceprimar

 

 

11. Bibliografia concursului:

- Constituţia Republicii Moldova

- Legea Nr.436-XVI din 28.12.2006 privind administraţia publică locală

- Legea Nr.158-XVI din 04.07.2008 cu privire la funcţia publică şi statutul    funcţionarului public

- Legea Nr.190-XII din 19.07.1994 cu privire la petiţionare

- Legea Nr.239-XVI din 13.11.2008 privind transparenţa în procesul decizional

- Legea Nr.25-XVI din 22.02.2008 privind Codul de conduită a funcţionarului public

- Legea Nr.982 din 11.05.2000 privind accesul la informaţie

-Legea  cu privire la eficienţa energetică Nr.142 din 02.07.2010

- Legea privind protecţia mediului înconjurător Nr. 1515 din 16.06.1993

      

 

Primarul oraşului                                                                                          Nicolae MELNIC

Alte înregistrări
Data publicării: Vineri, 22 februarie 2019
Primăria orașului Călărași aduce la cunoștința familiilor cu copii care au domiciliu/reședința în oraș, că începînd cu luna martie 2019 vor fi primite cererile de înscriere a copiilor la gradinițele din oraș. Pentru înmatricularea copiilor la grădiniţă, părinţii trebuie să prezinte următoarele acte: • Copia adeverinţei de naştere a copilului • Copiile buletinelor de identitate ale părinţilor/tutorelui • Certificate de la locul de muncă a părinţilor Actele sus menționate, se depun la anticamera primăriei,etj.III, biroul 43 - până la 15 aprilie 2019. Repartizările se vor elibera după 01.05.2019 Telefone de contact: 0244/22773 sau 0244/22761 Citeşte mai mult...
Data publicării: Miercuri, 20 februarie 2019
HOTĂRÎRE Nr. 1237 din 19.12.2018 cu privire la exproprierea pentru cauză de utilitate publică a bunurilor imobile (terenurilor) și a dreptului de folosință asupra bunurilor imobile (terenurilor) situate pe amplasamentul lucrărilor de interes național de construcție a conductei de transport gaze naturale pe direcția Ungheni–Chișinău Citeşte mai mult...
Data publicării: Vineri, 01 februarie 2019
Primăria orașului Călărași Vă invită să schimbăm împreună aspectul orașului nostru prin plasarea panourilor de publicitate socială în locurile publice cu cugetări originale ale locutorilor din orașul Călărași și anunță CONCURS DE MAXIME/ SLOGANE/ CUGETĂRI Teme: „Tradițiile”;„Neamul”; „Țara”; „Familia”; „Curățenia și ordinea”; „Educația și bunul- simț”. Citeşte mai mult...
Data publicării: Joi, 31 ianuarie 2019
Primăria oraşului Călăraşi vă aduce la cunoştină că la data de 30 ianuarie 2019 a avut loc prima şedinţă a Birourilor electorale ale secţiilor de votare din oraşul Călăraşi, în cadrul căreia au vost aleşi preşedintele, vicepreşedintele secretarul biroului precum şi desemnarea unui membru pentru degrevare/ convocare de la atribuţiile de la locul de muncă permanent pe parcursul întregii perioadei electorale sau pe o anumită durată din această perioadă. Continuare (fisier atasat). Citeşte mai mult...
Data publicării: Miercuri, 09 ianuarie 2019
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI informează că potrivit datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în perioada 10-11 ianuarie 2019 se prevăd condiții meteo complicate. Pe teritoriul întregii țări se așteaptă precepitații puternice 15-25 l/m2. În data de 10 ianuarie se prognozează ninsori puternice, iar în partea de sud ploaie și lapoviță. Pe drumuri se vor forma troiene, iar în mai multe localități pot fi înregistrate deconectări electrice în urma depunerii de lapoviță și polei. Vântul nord-vestic se va intensifica pe 11 ianuarie de până la 15-20 m/s. Citeşte mai mult...
Data publicării: Vineri, 04 ianuarie 2019
CONVOCARE Pentru ziua de vineri 18 ianuarie 2019, ora 1400 se convoacă în şedinţă extraordinară Consiliul orăşenesc Călăraşi. Locul desfăşurării şedinţei – sala de şedinţe a primăriei oraşului. P.S.Conform pct 12. din Regulamentul privind constituirea şi funcţionarea consiliului orăşenesc Călăraşi , aprobat prin decizia 08/02 din 09.10 2015 - Şedinţa comisiei de specialitate se convoacă de preşedintele acesteia, iar în absenţa lui - de secretarul comisiei. Citeşte mai mult...
Data publicării: Vineri, 28 decembrie 2018
ANUNŢ! Stimați călărășeni, Primăria oraşului Călăraşi Vă invită la data de 31 decembrie 2018 între orele 22.00 - 24.00 în scuarul Primăriei, ca împreună să petrecem anul 2018 şi să întîlnim anul 2019. În program vor fi: *colaj muzical al sărbătorilor de iarnă *colinde, urături * focuri de artificii! Vă aşteptăm cu drag!!! Citeşte mai mult...
Data publicării: Luni, 17 decembrie 2018
Primăria oraşului Călăraşi Vă invită să aprindem împreună luminiţele Bradului de Crăciun, în piaţa din faţa primăriei, joi 20 decembrie 2018 ora 16.00. Copii şi părinţii vor avea parte de cântec, dans şi cadouri. Vă aşteptăm cu mare drag! Citeşte mai mult...
Data publicării: Joi, 13 decembrie 2018
Vă așteptăm cu drag la Conferința regională privind Energia și componenta de Climă -14 decembrie 2018, ora 10.00, Primăria orașului Călărași. Angenda Conferința regională privind Energia și componenta de Climă Cuvânt de salut din partea Primarului/ Viceprimarului or. Călărași Oportunitățile de dezvoltare locala în contextul angajamentelor globale în domeniul energiei și climei".- Victor Parlicov. Proiecte demonstrative în domeniu Eficienței Energetice - Cristina Smolenschi. Citeşte mai mult...
Data publicării: Miercuri, 28 noiembrie 2018
CONVOCARE Pentru ziua de vineri 07 decembrie 2018, ora 14:00 se convoacă în şedinţă ordinară Consiliul orăşenesc Călăraşi. Locul desfăşurării şedinţei – sala de şedinţe a primăriei oraşului. P.S.Conform pct 12. din Regulamentul privind constituirea şi funcţionarea consiliului orăşenesc Călăraşi , aprobat prin decizia 08/02 din 09.10 2015 - Şedinţa comisiei de specialitate se convoacă de preşedintele acesteia, iar în absenţa lui - de secretarul comisiei. Citeşte mai mult...

Rezultatele 1 - 10 din 515
» Toate înregistrările
Sus
1 EUR = 19.4419
1 USD = 17.1324
1 RUB = 0.2616
1 RON = 4.0880
1 UAH = 0.6344




Călăraşi în imagini
» Vezi întreaga Galerie Foto

© 2010 Primăria oraşului Călăraşi, Republica Moldova.
str. M.Eminescu 19, or. Călăraşi, MD-4403, Republica Moldova
Tel.: (244) 22773, Fax: (244) 20125
Email: info@calarasi-primaria.md


Design şi programare de Andrei Madan
Total vizitatori: 159709
Total ieri: 124
Total azi: 76