La moment nu sunt sondaje deschise!

» Arhiva Sondaje Online
Anunţuri
Cu privire la desfăşurarea concursului privind ocuparea funcţiei publice temporar vacante de specialist (pe problemele atragerii investiţiilor)
Data publicării: Joi, 11 ianuarie 2018

   În conformitate cu Regulamentul cu privire la ocuparea funcţiei publice vacante prin concurs aprobat prin Hotărîrea Guvernului Nr.201 din 11.03.2003, primăria oraşului Călăraşi anunţă concurs pentru funcţia publică vacantă:

 

specialist ( pe problemele atragerii investiţiilor)

  1. Scopul general al funcţiei:

Elaborarea proiectelor , atragerea de investiţii în dezvoltarea locală

 

  1. Sarcinile de bază:

-          Coordonează şi monitorizează activitatea ce ţine de atragerea invetiţiilor

-          Elaborarea strategiilor şi programelor privind dezvoltarea social-economică a oraşului pe termen mediu şi lung.

-          Coordonarea, monitorizarea şi evaluarea implimentării programelor de dezvoltare social-economică

-          Colaborează şi furnizează consultantului informaţiile solicitate privind proiectele implimentate.

 

3.Experienţă profesională cel puţin 1 an  în domeniul pe specialitate

 

  1. Condiţii de participare la concurs:

-          deţinerea cetăţeniei Republicii Moldova

-          dispunerea de capacitatea deplină de exerciţiu

-          neatingerea vîrstei necesare obţinerii dreptului la pensie pentru limită de vîrstă

-          lipsa antecedentelor nestinse

-          nu este privată de a ocupa funcţii publice

-          cunoaşterea limbii de stat

 

5.Cerinţe specifice

Studii:  Superioare  

 

  1. Cunoştinţe:

-          cunoaşterea legislaţiei în domeniu

-          cunoştinţe de operare la calculator: word, excel, power point,

  1. Lista documentelor necesare pentru participare la concurs:

-          formularul de participare

-          copia buletinului de identitate

-          copiile diplomelor de studii şi ale certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecţionare profesională şi /sau de specializare

-          copia carnetului de muncă

-          documentele de evidenţă militară- pentru recruţi şi rezervişti

-          certificatul medical, după caz

-          cazierul judiciar (poate fi înlocuit cu declaraţia pe proprie răspundere)

 

8.Termenul de depunere a documentelor de participare la concurs 29.01.2018.

 

9.Locul depunerii documentelor:

Primăria oraşului Călăraşi, str.M.Eminescu, 19 bir.40

Tel.de contact.(0244)  2.27.61, 2.64.59

e-mail: info@calarasi-primaria.md ;   melnic.ekaterina@gmail.com

 

10. Persoane responsabile de oferirea informaţiilor suplimentare şi primirea documentelor: Ecaterina Melnic – secretarul consiliului

Victor Ambroci- viceprimar

 

 

11. Bibliografia concursului:

- Constituţia Republicii Moldova

- Legea Nr.436-XVI din 28.12.2006 privind administraţia publică locală

- Legea Nr.158-XVI din 04.07.2008 cu privire la funcţia publică şi statutul    funcţionarului public

- Legea Nr.190-XII din 19.07.1994 cu privire la petiţionare

- Legea Nr.239-XVI din 13.11.2008 privind transparenţa în procesul decizional

- Legea Nr.25-XVI din 22.02.2008 privind Codul de conduită a funcţionarului public

- Legea Nr.982 din 11.05.2000 privind accesul la informaţie

-Legea  cu privire la eficienţa energetică Nr.142 din 02.07.2010

- Legea privind protecţia mediului înconjurător Nr. 1515 din 16.06.1993

      

 

Primarul oraşului                                                                                          Nicolae MELNIC

Alte înregistrări
Data publicării: Vineri, 19 octombrie 2018
Primăria oraşului Călăraşi iniţiază, începînd cu data de 18 octombrie 2018 consultarea publică a proiectelor de decizie: Cu privire la stabilirea şi punerea în aplicare a cotelor concrete ale impozitului funciar pe bunul imobiliar pentru anul 2019. (Raportor Pitușcan Zinaida- specialist în perceperea impozitului fiscal) Cu privire la stabilirea şi punerea în aplicare a taxelor locale pentru anul 2019. ( Raportor Raisa Smolenschi-specialist) Cu privire aprobarea bugetului primăriei oraşului Călăraşi pe anul 2019. (Raportor Raisa Smolenschi-specialist) Cu privire la inițiera consultărilor publice privind contribuția beneficiarilor în cadrul proiectului Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare în orașul Călărași. (Raportor Nicolae Preguza-arhitect-șef) Cu privire la inițierea consultărilor publice privind majorarea tarifului pentru evacuarea deșeurilor. (Raportor Gheorghe Stratan-managerul ÎM Gospodăria Comunal Locativă Călărași) Cu privire la inițierea consultărilor publice privind majorarea tarifului în transportul public orășenesc, precum și posibilitatea transportării călătorilor din localitatea Oricova. (Raportor dl Victor Ambroci- viceprimar). Citeşte mai mult...
Data publicării: Marţi, 16 octombrie 2018
Primăria oraşului Călăraşi anunţă! În legătură cu executarea lucrărilor de îndreptare a pilonilor de pe străzile:M. Valraam; Gr. Ureche; B.P.Hajdeu va fi deconectată energia electrică în perioada de 19 si 22 octombrie 2018 în următoarele sectoare: - str. M. Varlaam F3, data de 19.10.2018 între orele 08:00 - 18:00; - str. B.P. Hajdeu, F2, F6, data de 22.10.2018 între orele 08:00 - 18:00. Citeşte mai mult...
Data publicării: Marţi, 16 octombrie 2018
Stimaţi călărășeni ! La data de 18 octombrie 2018, joi, între orele 08.00 - 14.00, în incinta Spitalului Raional Călărași - Secția de transfuzie a sângelui, va avea loc donarea de sînge de la donatorii benevoli, locatari ai oraşului. Cine poate dona sînge? - Să ai vârsta de la 18-55 ani; - Să ai min. 50kg; - Să fii sănătos. Donatorii vor beneficia: * 100 (una sută) lei, achitaţi în ziua donării, conform Decizei Consiliului orăşenesc; * 2 (două) zile libere; una în ziua donării şi o zi la concediu. *Obligatoriu prezentarea cu buletinul de identitate. Asigurăm transportarea donatorilor benevoli din faţa Primăriei or. Călăraşi către Spitalul Raional . Parteneri: PRIMĂRIA ORAŞULUI CĂLĂRAŞI IMSP CENTRUL DE SĂNĂTATE CĂLĂRAŞI O PICĂTURĂ DE SÂNGE PENTRU A SALVA O VIAŢĂ ”SĂ FACEM O FAPTĂ BUNĂ – ÎMPREUNĂ” Citeşte mai mult...
Data publicării: Marţi, 16 octombrie 2018
Dispoziţie nr.228 din 15 octommbrie 2018 "Cu privire la prelungirea termenului de desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante. Citeşte mai mult...
Data publicării: Miercuri, 10 octombrie 2018
Serviciul Fiscal de Stat respectuos aminteşte tuturor contribuabililor – subiecți ai impunerii cu impozitul pe bunurile imobiliare că la 15 octombrie expiră termenul de achitare a impozitului respectiv, care se achită în mărime de ½ pentru perioada fiscală a anului 2018. Prima parte urma să fie achitată până la 15 august curent. În contextul conformării benevole, venim către contribuabilii care nu au reuşit să achite impozitul pentru bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar, cu apelul de a-şi onora obligaţiile fiscale nu mai târziu de 15 octombrie curent. Persoanelor care nu vor achita în termen acest impozit, li se va calcula penalitate pentru fiecare zi de întârziere (0,0329 % din suma impozitului pe bunurile imobiliare neachitat). Pentru informații suplimentare, urmează să vă adresați serviciilor de colectare a impozitelor și taxelor locale din componența primăriei în raza căreia este amplasat bunul imobil sau la numărul 0244 22065 (Direcția deservire fiscală Călărași). Citeşte mai mult...
Data publicării: Marţi, 02 octombrie 2018
Dispoziţie nr.217 din 24 septembrie 2018 "Cu privire la prelungirea termenului de desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante. Citeşte mai mult...
Data publicării: Marţi, 02 octombrie 2018
Dispoziţie nr.216 din 24 septembrie 2018 "Cu privire la prelungirea termenului de desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante. Citeşte mai mult...
Data publicării: Vineri, 14 septembrie 2018
CONVOCARE Pentru ziua de vineri 28 septembrie 2018, ora 14:00 se convoacă în şedinţă ordinară Consiliul orăşenesc Călăraşi. Locul desfăşurării şedinţei – sala de şedinţe a primăriei oraşului. Citeşte mai mult...
Data publicării: Luni, 10 septembrie 2018
Stimați călărășeni, Tradițional, în fiecare toamnă în orașul Călărași este organizat bilunarul ecologic de salubrizare și amenajare cu genericul – HAI CĂLĂRAȘI ( lunile septembrie-octombrie) Și în acest an solicităm implicarea activă a tuturor călărășenilor, instituțiilor publice și de învățământ, serviciilor desconcentrate pentru a salubriza terenurile aferente, curțile blocurilor locative, terenurile și curțile private. La necesitate putem oferi transport pentru evacuarea deșeurilor acumulate de pe terenurile publice. Telefoane de contact: 0244/22191 - GCL Călărași 0244/22773 - primăria or. Călărași ÎMPREUNĂ PUTEM OFERI VIAȚĂ ORAȘULUI CĂLĂRAȘI ! https://noi.md/…/hai-moldova-organizeaza-ziua-mondiala-a-cu… Citeşte mai mult...
Data publicării: Vineri, 07 septembrie 2018
Cu privire la încorporarea cetăţenilor în serviciul militar în termen şi în cel cu termen redus în toamna anului 2018 în raionul Călăraşi. I. În conformitate cu Legea Republicii Moldova nr.1245-XV din 18.07.2002” „Cu privire la pregătirea cetăţenilor pentru apărarea Patriei” Secția administrativ-militară (l.d.p. Călărași), de pe data de 24 septembrie 2018 pînă la 31 ianuarie 2019 se vor desfăşura măsurile de pregătire şi desfăşurarea încorporării cetăţenilor la serviciul militar în Forţele Armate ale Republicii Moldova. II. Pentru încorporarea la serviciul militar în termen sunt chemaţi toţi cetăţenii, care la ziua încorporării împlinesc vîrsta de 18 ani şi la care a expirat termenul amînării de la încorporare sau care nu au fost încorporaţi la serviciul militar în termen din diferite motive. Citeşte mai mult...

Rezultatele 1 - 10 din 492
» Toate înregistrările
Sus
1 EUR = 19.5890
1 USD = 17.0250
1 RUB = 0.2611
1 RON = 4.1973
1 UAH = 0.6065




Călăraşi în imagini
» Vezi întreaga Galerie Foto

© 2010 Primăria oraşului Călăraşi, Republica Moldova.
str. M.Eminescu 19, or. Călăraşi, MD-4403, Republica Moldova
Tel.: (244) 22773, Fax: (244) 20125
Email: info@calarasi-primaria.md


Design şi programare de Andrei Madan
Total vizitatori: 159779
Total ieri: 220
Total azi: 146