La moment nu sunt sondaje deschise!

» Arhiva Sondaje Online
Anunţuri
Cu privire la desfăşurarea concursului privind ocuparea funcţiei publice temporar vacante de specialist (pe problemele atragerii investiţiilor)
Data publicării: Joi, 11 ianuarie 2018

   În conformitate cu Regulamentul cu privire la ocuparea funcţiei publice vacante prin concurs aprobat prin Hotărîrea Guvernului Nr.201 din 11.03.2003, primăria oraşului Călăraşi anunţă concurs pentru funcţia publică vacantă:

 

specialist ( pe problemele atragerii investiţiilor)

  1. Scopul general al funcţiei:

Elaborarea proiectelor , atragerea de investiţii în dezvoltarea locală

 

  1. Sarcinile de bază:

-          Coordonează şi monitorizează activitatea ce ţine de atragerea invetiţiilor

-          Elaborarea strategiilor şi programelor privind dezvoltarea social-economică a oraşului pe termen mediu şi lung.

-          Coordonarea, monitorizarea şi evaluarea implimentării programelor de dezvoltare social-economică

-          Colaborează şi furnizează consultantului informaţiile solicitate privind proiectele implimentate.

 

3.Experienţă profesională cel puţin 1 an  în domeniul pe specialitate

 

  1. Condiţii de participare la concurs:

-          deţinerea cetăţeniei Republicii Moldova

-          dispunerea de capacitatea deplină de exerciţiu

-          neatingerea vîrstei necesare obţinerii dreptului la pensie pentru limită de vîrstă

-          lipsa antecedentelor nestinse

-          nu este privată de a ocupa funcţii publice

-          cunoaşterea limbii de stat

 

5.Cerinţe specifice

Studii:  Superioare  

 

  1. Cunoştinţe:

-          cunoaşterea legislaţiei în domeniu

-          cunoştinţe de operare la calculator: word, excel, power point,

  1. Lista documentelor necesare pentru participare la concurs:

-          formularul de participare

-          copia buletinului de identitate

-          copiile diplomelor de studii şi ale certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecţionare profesională şi /sau de specializare

-          copia carnetului de muncă

-          documentele de evidenţă militară- pentru recruţi şi rezervişti

-          certificatul medical, după caz

-          cazierul judiciar (poate fi înlocuit cu declaraţia pe proprie răspundere)

 

8.Termenul de depunere a documentelor de participare la concurs 29.01.2018.

 

9.Locul depunerii documentelor:

Primăria oraşului Călăraşi, str.M.Eminescu, 19 bir.40

Tel.de contact.(0244)  2.27.61, 2.64.59

e-mail: info@calarasi-primaria.md ;   melnic.ekaterina@gmail.com

 

10. Persoane responsabile de oferirea informaţiilor suplimentare şi primirea documentelor: Ecaterina Melnic – secretarul consiliului

Victor Ambroci- viceprimar

 

 

11. Bibliografia concursului:

- Constituţia Republicii Moldova

- Legea Nr.436-XVI din 28.12.2006 privind administraţia publică locală

- Legea Nr.158-XVI din 04.07.2008 cu privire la funcţia publică şi statutul    funcţionarului public

- Legea Nr.190-XII din 19.07.1994 cu privire la petiţionare

- Legea Nr.239-XVI din 13.11.2008 privind transparenţa în procesul decizional

- Legea Nr.25-XVI din 22.02.2008 privind Codul de conduită a funcţionarului public

- Legea Nr.982 din 11.05.2000 privind accesul la informaţie

-Legea  cu privire la eficienţa energetică Nr.142 din 02.07.2010

- Legea privind protecţia mediului înconjurător Nr. 1515 din 16.06.1993

      

 

Primarul oraşului                                                                                          Nicolae MELNIC

Alte înregistrări
Data publicării: Luni, 06 august 2018
Dispoziţie nr.164 din 01 august 2018 "Cu privire la desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante" Citeşte mai mult...
Data publicării: Miercuri, 11 iulie 2018
Decizie nr. 04/02 din 06 iulie 2018 "Cu privire la stabilirea şi aprobarea unor norme financiare" Citeşte mai mult...
Data publicării: Joi, 05 iulie 2018
CONVOCARE Pentru ziua de vineri 06 iulie 2018, ora 08 se convoacă în şedinţă extraordinară Consiliul orăşenesc Călăraşi. Locul desfăşurării şedinţei – sala de şedinţe a primăriei oraşului. Citeşte mai mult...
Data publicării: Joi, 05 iulie 2018
D E C I Z I E nr. 04/01 din 06 iulie 2018 „Cu privire la modificarea bugetului Primăriei oraşului Călăraşi pe anul 2018 ” proiect Citeşte mai mult...
Data publicării: Joi, 05 iulie 2018
D E C I Z I E nr. 04/02 din 06 iulie 2018 „ Cu privire la stabilirea şi aprobarea unor norme financiare ” proiect Citeşte mai mult...
Data publicării: Joi, 05 iulie 2018
D E C I Z I E nr. 04/03 din 06 iulie 2018 „Cu privire la alocarea subsidiilor Î.M. Gospodăria Comunal Locativă Călărași” proiect Citeşte mai mult...
Data publicării: Joi, 28 iunie 2018
Serviciul Fiscal de Stat reamintește că pe 30 iunie expiră termenul de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare pentru persoanele care doresc să beneficieze de reducere de 15%. Din motiv că în acest an data de 30 iunie este zi de odihnă, termenul limită pentru doritorii de a beneficia de reducere a fost extins pînă la data de 2 iulie2018. Concomitent, SFS anunță că persoanele ce vor achita integral impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar până la data de 2 iulie2018, beneficiază de dreptul la o reducere în mărime de 15% din suma impozitului calculat pentru anul curent. Dacă contribuabilii nu vor profita de acest drept, impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar urmează a fi achitat în părți egale nu mai târziu de 15 august și 15 octombrie anul curent. Totodată, SFS reiterează: acest tip de impozit poate fi achitat on-line. Citeşte mai mult...
Data publicării: Miercuri, 27 iunie 2018
Pentru a evita situații nedorite, recomandăm cîteva reguli simple: - nu vă aventurați la scăldat dacă nu înotați bine; - supravegheați atent copiii și nu îi lăsați să intre singuri în apă. - scăldați-vă doar în locuri special amenajate pentru înot și respectați avertizările privind interzicerea scăldatuli - evitați să inrtați în lacuri, canale de irigații sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte, curenții foarte puternici, albiile nămoloase sau pline de plante, pietre, crengi și trunchiuri de copaci; - nu vă aventurați în apă când sunteți sub influența alcoolului, seara târziu sau pet imp de noapte; - evitați scăldatul în zone în care, anterior, s-au produs incidente; - nu intrați în apa rece după ce stați mult la soare; - nu lăsați niciodată copii nesupravegheați în apă sau în proximitatea apei, nici măcar în piscinile achiziționate special pentru cei mici; -urmăriți continuu, comportarea copiilor în apă. Nu uitați că cei mici sunt imprevizibili: ei trebuie să se scalde numai sub controlul părinților sau altor personae mature, chiar dacă știu a înota O clipă de neatenție poate fi fatală! Citeşte mai mult...
Data publicării: Vineri, 22 iunie 2018
Conform datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în perioada 22 iunie, ora 17:00 – 23 iunie, ora 06:00, se prevede schimbarea bruscă a vremii: vor cădea averse însoțite de descărcări electrice, izolat puternice (20-25 l/m2), cu grindină și intensificări ale vântului cu aspect de vijelie de până la 15-20 m/s. Pe 23 iunie, temperatura aerului ziua va scădea până la 15-20°C. Citeşte mai mult...
Data publicării: Vineri, 15 iunie 2018
CONVOCARE Pentru ziua de vineri 22 iunie 2018, ora 14>00 se convoacă în şedinţă ordinară Consiliul orăşenesc Călăraşi. Locul desfăşurării şedinţei – sala de şedinţe a primăriei oraşului. Citeşte mai mult...

Rezultatele 1 - 10 din 479
» Toate înregistrările
Sus
1 EUR = 18.7993
1 USD = 16.6137
1 RUB = 0.2477
1 RON = 4.0395
1 UAH = 0.6045




Călăraşi în imagini
» Vezi întreaga Galerie Foto

© 2010 Primăria oraşului Călăraşi, Republica Moldova.
str. M.Eminescu 19, or. Călăraşi, MD-4403, Republica Moldova
Tel.: (244) 22773, Fax: (244) 20125
Email: info@calarasi-primaria.md


Design şi programare de Andrei Madan
Total vizitatori: 159748
Total ieri: 116
Total azi: 115