×

Rezultatele Concursului „În Pomul de Crăciun – jucării ecologice, confecționate manual”

29 noiembrie 2021


Concursul organizat de Primăria  Călărași cu scopul de a stimula creativitatea şi dezvolta imaginaţia copiilor prin proiectarea şi confecţionarea jucăriilor din  materiale reciclabile și ecologice a luat sfârșit.

S-au acceptat în concurs jucării  realizate manual din orice material ecologic (hârtie, sticlă, lemn, fier, sârmă, ață sau pânză de in, bumbac, cânepă…) pentru Bradul de Anul Nou.

Juriul a avut o sarcină dificilă de a alege și a desemna învingătorii din cei 145 participanți. Cel mai important criteriu de evaluare a fost creativitatea, însă  juriul a ţinut cont de originalitate şi îndemânare în raport cu vârsta concurentului (menționăm că implicarea părinților și buneilor s-a resimțit în foarte multe lucrări). Cele mai frumoase lucrări pot fi admirate în cadrul expoziției din holul primăriei până la 15 ianuarie 2022, după care vor fi transmise Muzeului de Istorie și Etnografie din Călărași.

În cadrul manifestației „Aprindem luminițele Pomului de Crăciun” de la   1 decembrie 2021, care sa desfășurat  în Piața Unirii au fost acordate diplomele și premiile învingătorilor concursului.

Rezultatele