×

Consiliul de tineret

Consiliul Local de Tineri Călărași în acțiune! 
La data de 19 septembrie 2020 a avut loc încă o Sesiune de instruire a tinerilor beneficiari ai proiectului „SUNT TÂNĂR – DECI MĂ IMPLIC!” în advocacy și e-advocacy pentru servicii publice de calitate! Multumim mult, AO „ASCED” , beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) care implementează proiectul în or. Călărași, Incubatorolui De Afaceri Calarasi .
Bravo, Consiliul Local de Tineri Călărași!

Sesiunea informativă a Conisliului Local de Tineri!

La data de 05 noiembrie 2019 în sala de şedințe a orașului Călărași s-au întrunit peste 30 de tineri din orașul nostru la o sesiune informativă, moderată de Dna Aurica Amariei, specialist în cultură, tineret și sport și Dl.Mihai Rotaru, membru al Consiliului Naţional de Tineret din Moldova.
În cadrul disputelor au fost prezentate realizările și activitățile CLT Călărași pentru anul 2018-2019, au fost puse in discuție problemele tinerilor din oraș, căutate soluții de rezolvare, potenţialii parteneri.
S-a stabilit, că următoarea ședință va avea loc la data de
13 noiembrie, ora 14.30 în incinta Primăriei Călărași. Sunt invitați să participe toți tinerii care vor, ştiu cum şi pot schimba spre bine situația tinerilor din oraș.