×

IET DoReMiCii

🌈Și la Grădinița „DoReMiCii” începutul verii este despre curățenie, amenajări și renovări. 🪄
Publicat 10 iunie 2024
👏Zile în șir, întreg colectivul celei mai energo-eficiente grădinițe din țară, condusă de neobosita directoare Silvia Dodon, au trudit pentru ca totul să arate impecabil.🫧
🤝Cei mai receptivi și implicați părinți au dat și ei o mână de ajutor pentru ca micuții lor să vină în continuare cu bucurie la această grădiniță modernă și primitoare, care pare ruptă din viitor.
Toată admirația pentru eforturile depuse, stimate doamne! 🎩
Publicat 18 mai 2024
🤝Oaspeți selecți au ajuns astăzi în orașul Călărași. O frumoasă delegație a Sindicatului Liber din Învățământ din Județul Piatra-Neamț România, însoțită de conducerea Federației Sindicale a Educației și Stiinței din Republica Moldova, au fost primiți cu pâine și cu sare de micuții de la Grădinița „DoReMicii”, de echipa care muncește aici, precum și de administrația publică locală.
✅Oaspeții au rămas impresionați de condițiile din grădiniță și au promis să revină la Călărași pentru a prelua din bunele practici ale celei mai energo-eficiente grădinițe din Republica Moldova, dar și din regiune.

Decizie nr.06/09-03 din 24 noiembrie 2017  „Cu privire la aprobarea Regulamentul de  funcţionare a IET de tip Creşă-Grădiniţă Nr.1 „DoreMicii” din oraşul Călăraşi”

Anexa Nr.1 la decizie nr.06/09-03 din 24.11.2017 REGULAMENTUL

 

Decizie nr.01/20 din 24 februarie 2017 „Cu privire la fondarea instituţiei de educaţie timpurie de tip: creşă-grădiniţă Nr.1 din oraşul Călăraşi”

Decizie nr.02/06 din 28 aprilie 2017 „Cu privire la atribuirea denumirii instituţiei de educaţie timpurie Nr.1 din oraşul Călăraşi”