×

Comunicat informativ!

9 decembrie 2021


      Masa rotundă organizată miercuri, 24 noiembrie, alături de reprezentanții Rețelei Naționale a Consiliilor Locale din Moldova, Dumitru și Valeria a fost o adevărată plăcere pentru Consiliul Local de Tineri Călărași.
      O experiență frumoasă în care tinerii au putut afla de la cei 2 reprezentați toate beneficiile unui voluntar cu acte în regulă și care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgem pentru a ajunge unul.
Alina Gaju: “Mie mi-a creat o plăcere enormă să particip la Masa rotundă, mi-a plăcut mult că a fost interactiv și nu m-am plictisit, am aflat multe informații utile și mi-ar face plăcere să ne mai întâlnim să ne împărtășim experiențele.”
Maxim Stegărescu: “A fost o activitate foarte interesantă, veselă și productivă, ne-am umplut de emoții pozitive, am aflat multe informații noi și am obținut o motivație mare pentru a participa la îmbunătățirea comunității, sperăm pe viitor să mai avem așa fel de activități. “
Elena Luca: „Activitatea ne-a creat o atmosferă plăcută. Datorită Valeriei și lui Dumitru am fost informați cu mai multe aspecte ce ține de voluntariat. Mi-a plăcut mult și sperăm să mai avem parte de așa activități.”
Valeria Dragancea: “Cu siguranță că mi-a plăcut activitatea! Nu doar că am aflat lucruri noi și mi-am lărgit orizontul, dar pe lângă asta m-am și simțit minunat, am cunoscut oameni noi cu care sper din suflet să mai avem colaborări!”