×

Comunicat informativ!

11 februarie 2022


     Primăria orașului Călărași, Vă aduce la cunoștință că lucările de reabilitare a drumurilor publice deteriorate în cadrul implimentării proiectului de construcție a rețelei de apă și canalizare sunt stopate pe perioada rece a anului. Responsabilitatea și întreținerea drumurilor deterioare pe perioada rece a anului revine antreprenorului care a efectuat lucrările de apeduct și canalizare.
Date de contact antreprenor:
Antreprenor: SRL Energotel-Grup, or.Chișinău, Șoseaua Balcani, 2/2
Manager Proiect-Smîntină Andrei, viber/tel.079003678
Diriginte de șantier-Pînzari Veaceslav, viber/tel.079901383
Beneficiar:
Primăria orașului Călărași, or.Călărași, str.M.Eminescu nr.19, tel.024422773, info@calarasi-primaria.md
#PrimăriaCălărași face apel către cetățeni:
1. Proiectul „Reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în orașul Călărași” nu este finalizat.
2. Antreprenorul SRL Energotel-Grup, pe perioada rece a anului să întrețină în stare bună drumurile deteriorate.
3. Cetățenii să fie prudenți în perioada rece a anului care vor circula în zona de șantier unde au fost efectuate lucrări de construcție .
4.Rugăm cetățenii să contacteze la numerele de telefon indicate mai sus , deoarece persoanele sunt responsabile de întreținerea drumurilor deteriorate în cadrul proiectului pe perioada rece a anului.
Măsura investițională „Reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în orașul Călărași” este finanțată de către #Uniunea #Europeană în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, care este implementat de #Agenția de #Cooperare #Internațională a #Germaniei (#GIZ) în parteneriat cu #Ministerul #Agriculturii, #Dezvoltării #Regionale și #Mediului, #Agenția de #Dezvoltare #Regională #Centru și sprijinit financiar de #Ministerul #German pentru #Cooperare #Economică şi #Dezvoltare