×

„Este o mare fericire să poţi face o faptă bună”

21 februarie 2022


„Este o mare fericire să poţi face o faptă bună”

(Carmen Sylva)

Pe data de 19 și 20 februarie 2022 la inițiativă Consiliul Local de Tineri Călărași, cu suportul Primăriei Călărași, au fost organizate 2 seri de film cu strângere de fonduri pentru tânărul de doar 16 ani diagnosticat cu cancer osos – Vladislav Lebeda din satul Săseni.

„Se spune ca faptele bune se fac in tăcere… dar putem noi oare tăcea când este vorba de viața unui copil? Când de mobilizarea tuturor depinde salvarea acestuia? Întrebările sunt retorice, căci răspunsul evident e NU!

Așadar în schimbul a doar 20 lei, locuitorii orașului au putut contribui la salvarea unei vieți și totodată au vizionat un film bun alături de prieteni/familie. La intrare a fost amplasată o boxă în care doritorii au contribuit cu donații suplimentare. Deși suma pe care am reușit să o strângem este una mult prea simbolică pentru prețul colosal al tratamentului, sperăm că am reușit să mobilizăm oamenii și să-i motivăm în continuare să doneze ( aveți aici link unde puteți dona online https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-vladislav-lebeda)

Mii de mulțumiri Direcției Cultură și Turism, colectivului Casei de Cultură Călărași pentru că au fost receptivi la cererea noastră de a organiza filmele acolo, doamnei Tihon Ina, directoarea L.T. “Vasile Alecsandri” pentru ajutorul acordat cu tehnica necesară și doamnelor Aurica Amariei și Lilia Spinei pentru supravegherea, și grija ca totul să iasă bine.

Aveți tot respectul și întreaga noastră recunoștință!! ”

Marina Parfeni, președinta Consiliul Local de Tineri Călărași