×

„Un Mărțișor și o Floare din suflet- pentru fiecare!”

1 martie 2023


    Călărășenii întâmpină cu bucurie marcarea tradiției Mărțișorului, a cărei origine se pierde în timpuri imemoriale și a cărei valoare culturală a fost recunoscută la nivel internaţional.
În această zi a începutului de primăvară, Primăria orașului Călărași, Consiliul Local de Tineri au dăruit „Un Mărțișor și o Floare din suflet- pentru fiecare!” transmițând tuturor urări de bine, sănătate și bucurii.
    O primăvară frumoasă tuturor!…și câteva impresii ale tinerilor care au impărțit azi zâmbete, flori și Mărțișoare.
„O experiență foarte plăcută, cu oameni frumoși la chip și la suflet ! Am adus un zambet pe față atâtor persoane, care ne-au incantat și pe noi !!💗🌷 ” (Gabriela Eșanu) …„Zâmbetele blajine care apăreau pe chipurile oamenilor au reușit să ne încălzească în dimineața răcoroasă a zilei de 1 martie☺️! CLTC vă urează o primăvară liniștită și prosperă🌷🌞!” (Ripa Dorel) … „Fiecare zambet împarte era o încălzire de suflet pentru noi.Astfel de activități ne incarca cu energie😍” (Ruslana Prepelița)… „A fost o activitate superbă, am adus un zâmbet pe fața oamenilor și le-am urat o Primăvară frumoasă și colorată!” (Ionela Benderschi)…„ Sa dăruiești un zâmbet omului e ceva unic , astăzi am observat cat de mult poate schimba un mic gest , simbolic, starea de spirit a omului!” (Mironica Sabrina)… „O activitate foarte frumoasa,împreuna am adus o dispoziţie deosebita tuturor oamenilor! Zambetele pe fata oamenilor nu au pret,si sunt mandra ca putem sa le aducem in aceasta zi-1 martie!🥰🌸” (Carp Alexa)
„Ziua în care Dumnezeu a creat speranța a fost probabil și cea în care a zămislit primăvara.🥰Fi-ți mai buni și aduce-ți căldură în sufletele oricui!” 💗 Roșca Mihaela