×

Proiectul „Efficient public lighting in Calarasi city – Firefly in the heart of forests” (Eficientizarea iluminatului public în orașul Călărași – Licurici în inima codrului)!

2 aprilie 2019


Prin prezenta, primăria or. Călărași vă informează că implimentează Proiectul „Efficient public lighting in Calarasi city – Firefly in the heart of forests” (Eficientizarea iluminatului public în orașul Călărași – Licurici în inima codrului), contractul de Grant 2017 / 393-027, semnat pe 22 decembrie 2017. Finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Programului regional de vecinătatea estică în sprijinul inițiativei Parteneriatul estic privind dezvoltarea urbană durabilă.
Astfel, în cadrul proiectului a fost constituit Comitetul Directorial pentru a spori transparența implementării proiectului. În acest contex, anunțăm desfășurarea primei ședințe de raportare pentru primul an de implementare a proiectului, care va avea loc la data de 4 aprilie 2019, orele 11.00, în incinta primăriei or. Călărași, etajul 1, sala de ședință.

Vă mulțumim anticipat pentru colaborare.