×

Implică-te, participă la sondajul de opinie!

13 ianuarie 2020


Primăria or. Călărași în comun cu Grupul de Inițiativă ” Diaspora Călărași Acasă Reușește” în cadrul A.O. ”Origini” solicită părerea Dvs pentru a identifica cele mai prioritare probleme ale or. Călărași.

Această activitatea face parte din inițiativa primăriei or. Călărași și a comunității Diasporei de a aplica în cadrul Programului Diaspora Acasă Reușește DAR 1+3, inițiat de Guvern și Biroul Relații cu Diaspora. În cadrul acestui Program primăriile în comun cu Diaspora pot înainta o propunere de proiect importantă pentru localitate.

Prin acest instrument de sondaj dorim să aflăm părerea Călărășenilor despre cele mai importante 3 probleme ale orașului Călărași. Ulterior problema care va acumula cele mai multe voturi va fi selectată pentru a fi propusă spre finanțare.

Problemele identificate pentru acest sondaj au fost în dependență de buget, contribuție din bugetul local, impact, timpul de implementare (9 luni).

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUY95X4_EOlRB7ZrVNz4zwNoV7IXBkuC2xLe9pa1x9V1Ii9w/viewform?fbclid=IwAR3uK8vD2OlRq3BOkUUPOiJvqAr60Gbiy0vMEkzBRV7XPntPF6LjW4orFvg