×

,,Ziua Națională a Tineretului”

10 noiembrie 2020


Dragi tineri călărășeni, cetățeni ai Republicii Moldova!

     Сu prilejul Zilei Naționale a Tineretului, avem deosebita onoare de a vă transmite un mesaj de felicitare, totodată confirmându-mi gratitudinea și respectul pentru starea de spirit pe care o aveți, pentru elanul tineresc, pentru inițiativele și impactul vostru asupra orașului Călărași!

      Vă admirăm pentru că voi, tinerii, sunteţi resursa de energie, curaj şi talent!  Sunteți nu doar viitorul, dar și prezentul orașului și țării noastre, reprezentând cea mai valoroasă resursă pentru dezvoltare, generare a schimbării sociale, creștere economică și inovație tehnologică. Orașul Călărași se bucură de mulţi tineri de valoare, fapt demonstrat prin activism, implicare, participare în concursuri naţionale şi internaţionale, unde tinerii noştri au obţinut nenumărate performanţe, cu care ne mândrim. Mă conving de acest lucru de fiecare dată când aflu despre rezultatele extraordinare obținute de elevii, sportivi, dansatori, interpreți care ne duc faima departe peste hotarele țării.

    Avem nevoie de energia, entuziasmul și încrederea voastră, dar cel mai important, de implicare prin acțiuni concrete. Vă doresc să dați dovadă mereu de curaj, perseverență, tenacitate pentru a obține noi experiențe și a cuceri noi orizonturi. Urmărind scopul de dezvoltare personală nu uitați și de importanța dezvoltării comunității, în general. Țintiți mereu spre scopuri mărețe, nu fiți modești. Și încercați, nu cedați, încercați din nou până veți reuși!

    Vă urez mult succes în tot ce v-ați propus!

 Cu respect, primarul orașului Călărași- Ion Olari