×

PRECIZARE!

16 noiembrie 2020


La 14 noiembrie 2020, Primăria orașului Călărași, a desfășurat consultări publice privind proiectarea Complexului Sportiv Multifuncțional pe terenul cu nr.cadastral 2501208088 str. Biruinței, nr.16 precum și construcția terenului de Mini-fotbal, cu dimensiunile 40.00m x 60.00 m, cu suprafața artificială în proiectul „Toți împreună” pe terenul cu acces din str. 1 mai (pe terenul sportiv adiacent Școlii Primare).

În cadrul audierilor publice părțile participante și-au expus părerea, opinia, au formulat propuneri și recomandări la inițiativele autorității publice.

Aceste două proiecte de decizii vor fi discutate la ședința extraordinară din 27 noiembrie 2020 ora 14:00 sala de ședințe a primăriei, et.1.

Persoanele care nu au avut posibilitatea de a participa la audieri publice, sau care încă nu au  formulat propuneri și sugestii, le pot expedia pe pagina web: info@calarasi-primaria.md, Primar Ion Olari sau secretarului Consiliului orășenesc, Ecaterina Melnic, e-mail: melnic.ekaterina@gmail.com, deasemenea pot fi prezenți la ședința publică extraordinară a Consiliului Local.

Toate recomandările expedialte vor fi aduse la cunoștința aleșilor locali, pentru transparență și o bună funcționare în procesul decizional.