×

Comunicat informativ!

18 ianuarie 2021


La data de 15 ianuarie 2021, în incinta primăriei Călărași s-a desfășurat Consultările Publice cu privire la Strategia de Dezvoltare Comunitară a orașului Călărași pentru anii 2021-2025.

Primarul orașului Călărași, dl Ion Olari, a menționat cât este de important acest document și acțiunile pe care ni le propunem să le realizăm în următorii patru ani, iar implicarea cetățenilor în realizarea acestui document strategic pentru comunitate este vitală, pentru a avea un plan real, orientat să rezolve problemele orașului.

La ședința Consultărilor Publice au participat 25 de persoane, din diverse categorii de vârstă și gen. Cetățenii au venit cu recomandări privind Strategia care au fost notate și incluse în lista recomandărilor.

Proces verbal:Proces verbal, CP Calarasi

Sinteza recomandărilor parvenite de la cetățeni poate fi accesată aici:Receptionarea propuneri consultari

Anunțul privind organizarea Consultărilor Publice au fost publicate împreună cu Documentul draft al Strategiei pe pagina web a primăriei, pe pagina de facebook, comunitatea Viber, ziarul regional ”Expresul”, panoul informativ, cît și invitații individuale.

Actualizarea Strategiei de Dezvoltare Comunitară a orașului Călărași pentru anii 2021-2025 este realizat în cadrul Programului Comunitatea Mea, susținut de USAID prin intermediul IREX Moldova.

Evenimentul s-a petrecut cu respectarea normele sanitare, distanța socială și purtarea măștilor de protecție.