×

În atenția femeilor care dețin sau doresc să lanseze o afacere!

25 ianuarie 2021


Proiectul PNUD „Comunități rezistente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor” organizează cu asistența financiară a Suediei un curs de instruire axat pe următoarele subiecte:

  • Cunoștințe generale despre afaceri
  • Marketing agricol
  • Tehnologii durabile și practici climatice reziliente
  • Agricultură ecologică
  • Eficiența energetică pentru afaceri

În cadrul instruirilor veți avea posibilitatea să aflați mai multe detalii despre concursul de granturi care va fi anunțat în curând de proiect (ajutor nerambursabil în valoare de 3000$).

Cursul de instruire este destinat femeilor care dețin o gospodărie casnică și care ar vrea să obțină o nouă sursă de venit.

Cursul de instruire va fi organizat în parteneriat cu Centrul de Consultanță în Afaceri în perioada 28-29 ianuarie, în incinta Restaurantului Pancom(str.Ștefan cel Mare 2), orașul Călărași și în incinta Restaurantului Gheorghina (str.Ștefan cel Mare 159), satul Sipoteni. Pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară, întrunirea se va desfășura cu participarea în sală a unui număr restrâns de persoane, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Așa cum numărul de participanți este limitat, vă rugăm să confirmați prezența până pe 27 ianuarie la numărul de telefon 0696 02 572 sau 0790 322 64.

Toate cheltuielile sunt suportate de organizatori.