×

Săptămâna Europeană a Energiei Durabile –  EUSEW 2020.

23 iunie 2020


Începând cu data de 22 – 26 iunie are loc evenimentul european dedicat energiei – Săptămâna Europeană a Energiei Durabile –  EUSEW 2020. Evenimentul are drept scop sensibilizarea asupra schimbărilor climatice, reducerea poluării mediului şi utilizarea resurselor regenerabile de energie.
Primăria oraşului Călăraşi este semnatară a Convenţiei Primarilor pentru Energie Durabilă, cu această ocazie Primăria oraşului Călăraşi organizează diverse activităţi la nivel local pentru a sensibiliza cetăţenii asupra importanţei utilizării energiei şi modul în care putem contribui la îmbunătăţirea factorilor de mediu.
Consilul Local de Tineri ai oraşului Călăraşi au creat un filmuleţ video care doreşte să aducă un mesaj simplu, şi ne oferă acele instrucţiuni pe care fiecare om le poate aplica pentru a reduce consumul de energie şi a le utiliza pe cele regeberabile.​​​​​​​ Primăria oraşului Călăraşi aduce sincere mulţumiri tinerilor care sau dedicat pentru a amplifica eforturile noastre comune de protejare a mediului în care trăim.