×

Şedinţă online de lansare a proiectului „Renovarea scărilor de acces din oraşul Călăraşi – acces sigur şi egal pentru cetăţeni”.

26 iunie 2020


În urma evaluării proiectelor depuse în cadrul Programului „Diaspora Acasă Reușește” DAR 1+3 Primăria oraşului Călăraşi a fost selectată pentru implementarea proiectului de Renovare a scărilor de acces din oraşul Călăraşi cu un buget de 615044 lei. Programul este susţinut de Guvernul Republicii Moldova şi Biroul Relaţii cu Diaspora.
Cu această ocazie primăria Călăraşi împreună cu Asociaţia Obştească „Origini” invită actorii implicaţi în proiect, societatea civilă, diaspora, cetăţenii să participe la evenimentul de lansare a proiectului care a avea loc luni, 29 iunie, ora 15.00 prin platforma online zoom.
Persoanele înregistrate vor primi acces la lincul de conectare al evenimentului de lansare.

Programul „DAR 1+3″ are drept obiectiv principal valorificarea potențialului uman și financiar al diasporei în dezvoltarea socio-economică a Republicii Moldova.

Acest Program are menirea de a consolida cooperarea dintre Guvern, administrația publică locală, diaspora și partenerii de dezvoltare, oferind autorităților publice locale posibilitatea de a încuraja și stimula implementarea proiectelor, în comun cu asociațiile și membrii diasporei, asociațiile de băștinași, grupurile de inițiativă ale cetățenilor stabiliți în străinătate sau reveniți în țară.