×

Comunicat informativ!

10 ianuarie 2022


      Primăria orașului Călărași, Vă aduce la cunoștință că drumurile publice deteriorate în cadrul împlimentării proiectului de construcție a rețelei de apă și canalizare sunt incluse  în lucrări de reabilitare cu asfalt beton și drumuri de petriș.
     La moment sunt reabilitate 60% din volumul de lucrări. Pe perioada rece a anului drumurile deteriorate sunt gestionate de către antreprenorul SRL,,Energotel Grup „. Lucrările de reabilitare vor continua în perioada caldă a anului 2022.
 Date de contact:Antreprenorul SRL,,Energotel Grup „
Manager de proiect- Andrei Smintina- tel.079003678,
diriginte de santier- Pinzaru Veaceslav, tel.079901383.
     Aducem la cunoștință, că pentru anul 2022 este planificat : „Reaparație capitală a str. M. Eminescu, or. Călărași” în cadrul proiectului „Valorificarea potențialului turistic al regiunii centru a Republicii Moldova, raioanele Strășeni, Călărași, Nisporeni și Ungheni”.#PrimariaCalarasi    #ConsiliulraionalCalarasi .
      Măsura investițională „Reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în orașul Călărași” este finanțată de către #Uniunea #Europeană în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, care este implementat de #Agenția de #Cooperare #Internațională a #Germaniei (#GIZ) în parteneriat cu #Ministerul #Agriculturii#Dezvoltării #Regionale și #Mediului#Agenția de #Dezvoltare #Regională #Centru și sprijinit financiar de #Ministerul #German pentru #Cooperare #Economică şi #Dezvoltare