×

Școala sportivă „Mihai Viteazul”

Turneul Internaţional Judo „Open Călăraşi 2019”

Direcţia „Şcolii Sportive Mihai Viteazul”, Vă invită la Turneul Internaţional de lupte Judo ” Open Călăraşi 2019″ care va avea loc pe data de 23 noiembrie 2019 în oraşul Călăraşi, str. Bojole,51 începutul la ora 10:00.

Vă aşteptăm cu drag!

 

 

Campionatul Republicii Moldova la Fotbal U-14

În această perioadă, se desfăşoară Campionatul Republicii Moldova la Fotbal U-14 pentru copii şi juniori etapa 2019-2020. Astfel, echipa Codru-juniori a obţinut 6 victorii şi 2 înfrângerii până în momentul de faţă.  Echipa Codru-juniori s-a prezentat cu un joc remarcabil în toate meciurile desfăşurate luptând pentru fiecare şut către poarte adversarului.

Antrenor: Smolenschi Andrian

 

Turneul Republican la Tenis de Masă

La data 02 noiembrie 2019 în incinta Sălii Sportive Specializată a Universităţii de Stat din Republica Moldova s-a desfăşurat cea de a IV-a ediţie a Turneului Republican la Tenis de Masă, dedicat a 70-cea aniversare a Republicii Populare Chineză.

Acest eveniment sportiv a adunat peste 200 de tenismani cu paletă mică cât din Republica Moldova atât şi de peste hotare, în 6 categorii de vârstă şi gen: la simplu şi la dublu. Echipa oraşului Călăraşi a fost reprezentată de discipolii Şcolii Sportive „Mihai Viteazul” evoluând în 3 categorii de vârstă la individual şi la dublu masculin.

S-au întors cuu 6 locuri premiante:
Lipcan Dionis s-a clasat pe locul I şi Coşcodan Daniele s-a clasat pe locul II, la fel ambii s-au învrednicit de locul III la dublu masculin. În grupa seniori Harea Vlad s-a clasat pe locul III la simplu şi locul II la dublu.
Profesor- antrenor: Radu Alexandru
Oraşul Bălți a gazduit Campionatul Republicii Moldova de Sambo vârsta cadeți pe data 2 noiembrie 2019, avind ca obiective selectarea celor mai buni sportivi, astfel cei care au devenit campioni în categoriile lor de greutate vor reprezenta Republica Moldova la Campionatul European de Sambo care se va desfasura în luna decembrie în or. Riga (Latvia). Școala Sportivă ,,Mihai Viteazul” din or. Călărași a reușit să cucerească 7 medalii :
1. Zorea Vera locul 1 (52kg).
2. Ghemu Alexandra locul 1 (65kg).
3. Mirza Mihaela locul 2 (48kg).
4. Jardan Nicoleta locul 2 (60kg).
5. Parapir Raisa locul 3 (48kg).
6. Sclifos Tatiana locul 3 (60kg).
7. Zorea Constantin locul 3 (50kg).
Astfel sportivele Zorea Vera și Ghemu Alexandra au obținut dreptul de a reprezenta Republica Moldova la Campionatul European de sambo.
Antrenori : Fistican Mihail, Ciubotari Gheorghe.

Campionatul Republicii Moldova la Triatlon  de Forţă pe probe

În perioada 5-6 octombrie 2019  în incinta L.T. „Gh.Asachi” din or. Chişinău s-a desfăşurat Campionatul Republicii Moldova la Triatlon  de Forţă pe probe unde au participat  în jur  80 de sportivi. De la Şcoala Sportivă „Mihai Viteazul” Călăraşi au participat 6 sportivi de diferite vârste şi categorii care au adus la palmarez 14 medalii. Aceştea sunt:Jardan Cătălina loc I şi 3, Pîrău Iulia  3 locuri I, Adam Vlad locul II şi 2 locuri III, Bagrii Tatiana 2 locuri I, Avornic Ion 2 locuri I,un loc II,  toţi de la L.T. „M.Sadoveanu”  şi Levinschi Petru loc I ŞPT Călăraşi.

Antrenori: Axenti Nicolae, Bondari Vasile.

 

Cupa Internațională de judo ,,Oleg Crețul”

În perioada 05-06 octombrie 2019, or. Chişinău a avut loc Cupa Internațională de judo ,,Oleg Crețul”, la care au participat peste 600 de sportivi din 16 țări, sportivii Şcolii Sportive „Mihai Viteazul” se mândreşte cu următoarele rezultate:

1.Velcev Alexandru medalia de bronz

2.Ala Dan medalia de bronz

3.Vlas Ana medalia de bronz

Şi toti ceilalţi care au fost la un pas de medalie.

E frumos cînd trece timpul făcând lucruri frumoase.

Antrenorii: Bobeica Ion şi Cherdivara Mariana

Turneul Internaţional de SAMBO or. Comrat

La data de 28 septembrie 2019 în or. Comrat s-a desfășurat Turneul Internațional de SAMBO în memoria lui D.Mavrodi unde au participat sportivi din Moldova şi Rusia.
Școala Sportiva ,,M Viteazul” din or. Călărași a reușit să cucerească 8 medalii, 2 argint și 6 de bronz:
1. Cercel Nicoleta locul 2 (52kg).
2. Solovaniuc Cristian locul 2 (70kg).
3. Parapir Raisa locul 3 (52kg).
4. Marian Marius locul 3 (70kg).
5. Gaber Gheorghe locul 3 (26kg).
6. Toderascu Constantin locul 3 (42kg).
7. Nistor Ianis locul 3 (32kg).
8. Godoroja Ion locul 3 (60kg)
Antrenori : Fistican Mihail, Ciubotari Gheorghe

 

Turneul ,, Open Bucureşti” România

Turneul,, Open Bucureşti” România s-a desfăşurat la data de 20 -22 septembrie 2019. Echipa Şcolii Sportive,,Mihai Viteazul” au fost premiaţi cu cele mai înalte rezultate.

Antrenor: Bobeica Ion, Cherdivara Mariana

 

Turneul Internațional de SAMBO ,,A Doga”

Cei mai buni Sambiști din Republica Moldova, Bulgaria şi Ukraina au luptat la Turneul Internațional de SAMBO în memoria lui Andrei Doga, turneul s-a desfățurat în or. Chișinău pe data de 20 septembrie 2019 pe vârsta seniori.
Școala Sportivă ,,Mihai Viteazul” din or. Călărași a reușit să cucerească două medalii prin :
1. Arapan Iulian locul 1 (57kg)
2. Chilii Constantin locul 3 (68kg).
Antrenori:  Fistican Mihail, Ciubotaru Gheorghe.

 

 

Turneul Internațional de judo în memoria lui Alexandru Naiștut

La data de 14 septembrie 2019 în or. Bălți s-a desfășurat Turneul Internațional de judo în memoria lui Alexandru Naiștut.
La această competiție s-au întrunit sportivi din Ukraina, Romania, Belarus și Republica Moldova.
Școala Sportivă ,,M. Viteazul” din or. Călărași a fost reprezentată cu succes de Arapan Iulian care a reușit să cucerească medalia de argint la categoria 55kg.
Antrenor: Fistican Mihail.

 

ŞCOALA SPORTIVĂ ,,MIHAI VITEAZUL “
Or.Călăraşi str. Bojole 51
ANUNŢĂ ÎNMATRICULAREA ELEVILOR LA
URMĂTOARELE SECŢII SPORTIVE
JUDO-SAMBO—antrenori Fistican Mihail, Cibotari Gheorghe
Bobeica Ionel, Cherdivara Mariana
Triatlon de Forţă- Bondari Vasile, Axenti Nicolae

Tenis de masă – Radu Alexandru şcoala primară

Dame- Lungu Gheorghe Bojole 2 vizavi de salvare,paşapoarte

Fotbal – Cazarin Alexandr, Smolenschi Andrian stadionul orăşenesc Călăraşi
După orele 14.30 luni————-vineri !

FĂRĂ PLATĂ

 

Campionatul Mondial la DAME 64

În perioada 22 august – 01 septembrie 2019 în oraşul Kranevo Bulgaria tradiţional sa desfăşurat Campionatul Mondial la DAME 64 unde au participat sportivii din 17 ţări. Selecţionata R.Moldova a fos formată de 20 sportivi doi de la Şcoala sportivă Mihai Viteazul din Călăraşi Tihon Gabriela şi Lungu Ionuţ care au contribuit la clasarea echipei Moldave pe locul III.