×

Primar

Primarul oraşului Călăraşi               

 Ambroci  Victor

 

Bine aţi venit pe site-ul Primăriei oraşului Călăraşi

Stimaţi Călărăşeni

Vă mulţumesc pentru că aţi ales să utilizaţi să vă informaţi prin accesarea paginii web a primăriei, o modalitate prin care Primăria oraşului Călăraşi este mai aproape de locuitorii oraşului şi oaspeţii săi, dar şi o modalitate menită să îmbunătăţească activitatea de comunicare între locuitorii oraşului şi administraţia publică locală.

Mulţumesc tuturor călărăşenilor pentru interesul pe care îl manifestă faţă de toate evenimentele, noutăţile şi activităţile de interes public. În această direcţie doresc să susţin implicarea nemijlocită a acestora pentru ca  oraşul Călăraşi care se află în inima Codrilor, să continue să se dezvolte.  Munca echipei primăriei este depusă pentru confortul cetăţeanului care doreşte să trăiască într-un oraş curat şi prosper

Sper să găsiţi acest site funcţional, informativ, uşor de folosit şi, mai presus de toate, util. Creşterea continuă a numărului său de utilizatori ne arată că suntem pe calea cea bună, constatînd faptul că la  Călăraşi există o administraţie publică locală deschisă şi transparentă.

 

Cu profund respect,

Primarul oraşului Călăraşi               

Ambroci Victor

Starea civilă: căsătorit, 2 copii

 

Orele de primire:

Marţi: orele 08.00 – 12.00

Joi: orele 08.00 – 12.00

Date de contact:

Oraşul Călăraşi, str. M. Eminescu, 19

Tel: +373 0244 23601

E-mail: victor_ambroci@yahoo.com