×

Comunicat informativ!

10 ianuarie 2022


   Primăria orașului Călărași, Vă aduce la cunoștință că astăzi 10 ianuarie 2022, între orele 13.00-17.00 se sistează circulația transportului public pe str. M. Eminescu în legătură cu reabilitarea porțiunei de drum deteriorată în cadrul implimentării proiectului de construcție a rețelei de apă și canalizare.
La moment sunt reabilitate 60% din volumul de lucrări. Pe perioada rece a anului drumurile deteriorate sunt gestionate de către antreprenorul SRL ,,Energotel Grup”. Lucrările de reabilitare vor continua în perioada caldă a anului 2022.
Date de contact: Antreprenorul SRL ,,Energotel Grup”
Manager de proiect- Andrei Smintina- tel.079003678,
diriginte de santier- Pinzaru Veaceslav, tel.079901383.
Măsura investițională „Reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în orașul Călărași” este finanțată de către #Uniunea #Europeană în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, care este implementat de #Agenția de #Cooperare #Internațională a #Germaniei (#GIZ) în parteneriat cu #Ministerul #Agriculturii, #Dezvoltării #Regionale și #Mediului, #Agenția de #Dezvoltare #Regională #Centru și sprijinit financiar de #Ministerul #German pentru #Cooperare #Economică şi #Dezvoltare
123
Impact – persoane
8
Interacţiuni
Promovează postarea
2
2 distribuiri
Îmi place

Comentează
Distribuie