×

Lecția de Poezie la Călărași!

18 iulie 2022


    Sâmbătă, 16 iulie 2022, Primăria Călărași a găzduit, în cadrul FestiValului „Ca la Carte” o veritabilă LECŢIE DE POEZIE .
Am avut onoarea să participăm la lansările de cărți a autorilor autohtoni și de peste Prut, la recitaluri de poeziei. Nu au lipsit nici surprizele literar-muzicale. Plăcut surprinși de profunzimea mesajelor, de măiestria și talentul Nicoletei Tudor cu „Verdele luptă până târziu” , a Lilianei Ghiță Boian cu proza scurtă din „A fost într-o vară…” , a Aurei Ungureanu cu poemele din „Clepsidra roz” a Dnei Maria Petrescu cu volumul de poezie multilingv (română / italiană / engleză) „Străina”…
      Recitalul de poezie şi muzică susţinut de membri Apollon-România (Bucureşti, Ungheni, Călăraşi şi Chişinău), de membrii Consiliului Local de Tineri Călărași nu a lăsat nici un dubiu- la Călărași POEZIA e la ea acasă! Mulțumim din suflet Societății Culturale Apollon-România, inclusiv membrilor Filialei Călăraşi, dlui ambasador cultural- George Călin, ansamblului „Bujorencele” din raionul Hâncești și tuturor participanților pentru atmosfera degajată, buna dispoziție și LECȚIA DE POEZIE!