×

Mesaj de recunoștință!

5 ianuarie 2023


În urma vizitei de studiu și schimb de experiență a Consiliului Local de Tineri Călărași în România în toamna anului 2022, tinerii consilieri din orașul Călărași s-au aflat  și în din municipiul București, primiți cu ospitalitate de către Primăriei sectorului 2. Prin bună-voința Dlui Radu-Nicolae Mihaiu, primarul Sectorului 2 al municipiului București, Dnei Nicoleta Paninopol, director al Centrului Cultural ”Mihai Eminescu”, Dlui Adrian Costache, viceprimar – au fost organizate un șir de vizite, întâlniri și instruiri…Vizita la Parlamentul României, întâlnirea cu distinsa Doamnă  Monica Cristina Anisie, Senator de București și Președinte PNL Sector 2 ne-a marcat în mod deosebit.

Sentimentul este reciproc, pentru ca Dna Senator nu a uitat de tinerii călărășeni, la adresa cărora a venit zilele acestea un lot excepțional de carte românească, primită cu mult drag și emoții deosebite.

Din  numele meu personal, dar și a CLT Călărași venim cu sincere mulțumiri și recunoștință profundă față de gestul nobil și frățesc.

Primarul orașului Călărași- Ion Olari.