×

Sărbătoarea ”GALA SPORTIVILOR” – 2018”, XI-a ediție.

15 decembrie 2018


La data de 14 decembrie 2018 în incinta Consiliului Raional, Primăria oraşului Călărași a organizat a XI-a ediție a sărbătorii ”GALA SPORTIVILOR” – 2018”.
Eveniment dedicat oamenilor devotați educației sportive a tinerilor din orașul nostru – profesori, entuziaști, cetățeni responsabili, sportivi de performanță și antrenorilor lor.
Ne-au onorat cu prezenta oaspeți, reprezentanți ai APL de nivelul I, II, dar și Ministrul Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului din Republica Moldova, domnul Nicolae Ciubuc, președintele raionului, domnul Sergiu Atrene, vicepreședinții raionului Vasile Timofte și Nicolae Rozembac.
Primarul orașului Nicolae Melnic, a felicitat antrenorii, veterani ai sportului precum și sportivi de performanță din oraș, au fost menționați cu diplome și premii discipolii Școlii sportive „Mihai Viteazul” și Școala Sportivă Specializată de Rezerve Olimpice Călărași, care au obținut în anul curent mari performanțe în domeniul sportului, fiind adevărați mesageri a oraşului nostru în întreaga lume.

 

Mulțumiri tuturor pentru implicare și rezultate frumoase cu care ne mândrim toți călărășenii !
CITIUS, ALTIUS, FORTIUS!