×

ANUNȚ GOSPODĂRII!

15 ianuarie 2021


Stimate femei deținătoare de o gospodărie casnică din raionul Călărași (nemijlocit din oraș, dar și din comune și sate).

În perioada 28, 29 ianuarie, Programul Națiunilor Unite de Dezvoltare (PNUD) și Centrul de Consultanță în Afaceri(CCA) organizează un curs de instruire de două zile. Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului „Comunități durabile și reziliente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor”, finanțat de Guvernul Suediei.

Acest curs este destinat pentru femei deținătoare de o gospodărie casnică (persoane fizice, GȚ, II., deținători de patentă) și cuprinde următoarele subiecte: Cunoștințe generale despre afaceriMarketing, Tehnologii durabile și practici climatice reziliente, Agricultură ecologică.

Cursurile de instruire vor avea loc în Călărași și Sipoteni (detalii prind locația la telefonul de contact indicat în continuare), între orele 09:00-17:00. Toate cheltuielile (sală, pauze de cafea, prânz, etc.) sunt suportate de organizatori.

Doritorii, să confirme participarea rugăm nu mai târziu de 27.01.2021 să ne contactați pe următorul nr. de telefon 0696 02 572 sau 0790 322 64, dna Angela.

! ATENȚIE, NUMĂRUL DE LOCURI ESTE  LIMITAT = 27 femei. Persoanele care au participat la instruirile anterioare nu sunt eligibile.

NOTĂ: Stimați participanți, în cadrul instruirilor ve-ți afla mai multe detalii referitor la granturile care urmează să fie oferite în cadrul acestui proiect (sume nerambursabile în valoare de 3000$ pentru persoane fizice). De asemenea fiecare participant va primi un cadou din partea organizatorilor!