×

Campania de curățenie de primăvară!

12 aprilie 2024


🤝La începutul lunii martie, atunci când am lansat campania de curățenie de primăvară, o inițiativă esențială pentru îmbunătățirea aspectului orașului Călărași, eram convinși că mai multă lume ni se va alătura.
🌿 Astăzi am fost surprinși frumos de mobilizarea călărășenilor noștri! În mai multe zone din oraș, datorită implicării unui număr mare de funcționari din diferite instituții publice, dar și de elevi și profesori, au fost efectuate multiple activități de întreținere și înfrumusețare.
🌳 Împreună am oferit străzii Alexandru cel Bun un aspect îngrijit, mai mulți copaci din oraș au fost văruiți, ceea ce contribuie atât la estetica, cât și la sănătatea lor. De asemenea, vegetația a fost curățată și întreținută corespunzător, asigurând astfel un mediu urban mai curat și mai plăcut.
🤝 Mulțumim tuturor pentru implicare și chiar suntem mândri de eforturile noastre continue de a menține orașul curat și atrăgător!
💐Fiecare culoare adăugată și fiecare spațiu îngrijit contribuie la crearea unui oraș vibrant și ospitalier.
🌿Vom continua să ne dedicăm menținerii curățeniei și frumuseții orașului Călărași, transformându-l într-un loc de care fiecare cetățean poate fi mândru.