×

Ziua Mondială aTenisului de masă!

8 aprilie 2019


Ziua Mondială aTenisului de masă, aniversată pe 06 aprilie în toată lumea, a fost sărbătorită şi înb Republica Moldova de cein mai buni sportivi din ţară. Sub egida Federaţiei dem profil a fost organizat Campionatul Republicii Moldova între cadeţi. Preşedintele Federaţiei de profil a inaugurat evenimentul prin menţionarea semnificaţiei de 06 aprilie – Ziua Mondială a Tenisului de masă.
La aceste competiţii a participat şi echipa Şcolii Sportive „Mihai Viteazul” din oraşul Călăraşi, reprezentată de 5 sportivi. Competiţiile s-au desfăşurat la următoarele categorii: individual, dublu-masculin/femenin şi mixt fată/băiat.
Multă voioşie, distracţie dar şi înverşunare au stat la baza disputelor, care au culminat cu reuşită sportivul nostru – Lipcan Dionis. Acesta a devenit campion naţional, la simplu, apoi cucerând încă 2 medalii de argint – la dublu masculin şi mixt.
Menţionăm, încă o performanţă a colegului său de echipă, Coşcodan Daniele, care a obţinut Titlu de campion la dublu masculin şi locul III – la mixt.Tataru Ion ne-a încântat cu medalia de argint.
A fost o competiţie reuşită şi ne bucurăm că, am putut să sarbătorim împreună prin mişcare la masa de tenis cu paletă, Ziua Internaţională a acestui sport.