×

Comunicat informativ!

20 august 2020


Stimați locuitori ai orașului Călărași,

La 14 august 2020 în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului orășenesc, pe ordinea de zi urma a fi discutat proiectul de decizie: Cu privire la permisiunea de proiectare a Complexului Sportiv Multifuncțional, în Parcul orășenesc.

În 2016 prin Decizia 08/16 din 09.12.2016 Cu privire la elaborarea studiului de fezabilitate, Consiliul Local a decis permisiunea de inițiere a procedurii de elaborare a studiului de fezabilitate pentru proiectarea Centrului Sportiv.

Fiind ales în funcția de primar, la aprobarea bugetului pe anul 2020 s-a alocat resurse financiare pentru proiectarea, ca fiind un proiect regional cu impact social.

Atât în anul 2017 având calitate de consilier, cât și în cadrul audierilor publice din 07 august 2020 și la ședința extraordinară a Consiliului orășenesc  am specificat, că construcția dată urma a fi una publică, fondată de Consilul Local cu acces pentru orice solicitant.

Proiectul de decizie la inițiativa mea, a fost exclus de pe ordinea de zi, ca urmare a recomandărilor Audierilor Publice, unde părțile participante la ședință mi-au sugerat, că inițiativa este salutabilă pentru orașul Călărași, însă urmează a fi identificat un alt teren pentru asemenea construcție.

Cu regret, nici conducerea Consiliului Raional Călărași nu a susținut acest proiect prin refuzul de a transmite un sector de teren necesar pentru construcția obiectului.

Prin următoarele planșe fotografice prezint propunerea de proiect tuturor locuitorilor orașului, care din anumite considerente nu au putut participa la Audieri Publice din 07 august 2020.

Noto informativă Complex Sportiv (1)

Презентация_Complex sportiv existent_propus (1)