×

Duminică, la Călărași, se va desfășura Târgul Micilor Producători. Sunt invitați toți doritorii!

28 mai 2021


Cămara Moldovei Chișinău, în parteneriat cu Primăria orașului Călărași organizează duminică, 30 mai, Târgul Micilor Producători
În acest context, organizatorii îi invită pe toți consumatorii din întreaga republică, inclusiv și pe cei din Călărași sau Ungheni, pentru a-i susține pe producătorii locali prin procurare de produse.
Astfel, micilor producători li se oferă posibilitatea de a ieși din anonimat, de a-și promova și a prezenta consumatorilor propriile produse, iar consumatorii au o oportunitate deosebită de a-și cunoaște EROII ȚĂRII – cei ce produc cu propria muncă și sudoare, de a cunoaște produsele propriu zise și de ce nu, de a savura plăcerea cumpărăturilor.
Astfel, prin consum contribuim direct la susținerea micilor producatori pe termen lung.
Cu cât mai mulți producători vom avea, cu atât mai puțin vom depinșe de importuri.
De asemenea, susținerea producatorilor autohtoni reprezintă o oportunitate importantă de dezvoltare locală pe termen lung și o plasă de siguranță pentru potențiale alte situații de criză.
Ar putea fi o imagine cu căpşună şi text care spune „30MAI 30 MAI 2021 Târgul Micilor Producători or.Călărași, Piața Unirii Primaria orașului Călărași RepublicaMoldova RepublicaMo Vă așteptăm pentru a susține producătorii locali!”